Цукровий діабет

| | Немає коментарів| 13:22

Categories :

Цукровий діабет – одне з найпоширеніших захворювань з хронічним перебігом. Від нього в Україні страждає до мільйона людей. Актуальність проблеми нині загострена значною інвалідизацією та смертністю серед такого контингенту хворих. Життя у них, зрозуміло, не солодке, але підсолодити його можна фруктозою.
     Низкою експериментів установлено, що плодовий цукор (фруктоза або левульоза) краще засвоюється організмом хворих на діабет, ніж глюкоза. Тому в харчуванні таких хворих перевагу варто надавати меду і варенню, приготованому на меду із фруктів, багатих фруктозою (Наум Іойриш, “Бджоли – крилаті фармацевти”). Особливо таке лікування корисне на початкових стадіях хвороби. Позитивна дія меду при захворюванні на діабет пояснюється тим, що до складу меду входять прості цукри: фруктоза і левульоза, які засвоюються організмом у чистому вигляді без перетворення, і майже зовсім відсутня сахароза, для засвоєння якої необхідний інсулін. Зрозуміло, мед повинен бути натуральним, тобто без домішок (виробленого бджолами, не годованими цукром).

Щоб швидко знизити рівень цукру в крові:
Цибулі – 5 великих шт.
Лимони – 2 шт.
Цибулю порізати і залити 1,5літра води на ніч. Вранці добавити сік 2 лимонів, процідити, змішати. Випити протягом дня.

Замінник інсуліну:
Корінь девясилу 100г. спирт 500мл, настояти 14 днів. Вживати по 15кап. Через 1год. після їжі 3 рази в день.

Щоб привести цукор в норму при цукровому діабеті:
– звечора залити 1скл. кефіру і 2ст.л. сирої гречки залити, вранці спожити.
– або: на кофемолку 1скл. сирих гречаних зерен, 1скл. горіхів, змішати. Вживати по 1ч.л. 2 р. в день.за 30хв до їжі.
– вживати мед 1ст.л. на 1скл. види або настою трав.
– вживати квітковий пилок.

УВАГА! При лікуванні важких хвороб або при використанні
інших лікувальних препаратів ОБОВЯЗКОВО порадьтесь з лікарем!